Cassia Obovata op asblond haar

Gepubliceerd op 26 augustus 2014 om 10:44

Joëlle, één van onze klanten, heeft bij ons Cassia Obovata uit India gekocht en ze heeft dit haarpoeder inmiddels 2x gebruikt.
Wat is Cassia Obovata? Cassia is een Ayurvedisch kruid dat je haar laat glanzen, dat droog haar herstelt en een gouden gloed geeft aan lichtblond of gebleekt haar. Zelfs grijs haar wordt weer fris goudblond.

Na de eerste behandeling voelt en ziet het haar er al gezonder, glanzender en voller uit.

(Eigen) haarkleur: asblond
Haar voor de behandeling geverfd of niet: highlights gezet
Gebruikt: Cassia Obovata
Hoeveelheid: 350 gram
Hoe: Cassia-pasta met citroensap aangemaakt en 6 uur laten rusten (afgedekt en op kamertemperatuur) en aangebracht
Hoe lang in het haar laten zitten: 4 uur
Behandeling herhaald: ja

Links: Joëlle's haar enkele weken voor de 1e Cassia behandeling. Rechts: na de 1e Cassia behandeling.

Joëlle schrijft ons: "De Cassia heb ik geprobeerd en het resultaat is prachtig! Ik heb ongeveer 3,5 zakjes nodig per keer dus ik ben zo door 1 kg heen ;)Ik had geen foto genomen van net voor de behandeling. Dat zal ik de volgende keer even doen. De linkerfoto is van een paar weken daarvoor. Mijn haar heeft hierna nogal wat zon gezien. De eerste foto is van voor cassia, en de tweede van na cassia. Je mag ze gebruiken hoor. Ik zal even een kijkje nemen op jullie facebook!"

Over Cassia
Cassia heeft goudgele kleurmoleculen. Cassia Obovata wordt in de volksmond ook wel neutrale henna genoemd wegens de conditionerende en glans gevende eigenschappen voor het haar. De bladeren worden geoogst, gedroogd en vermalen tot een poeder. Dit poeder maakt je haar gezond, dik en glanzend zonder de kleur te veranderen. Er vormt zich een doorzichtig laagje om de haarschacht, waardoor de haarschubben gladder komen te liggen en je haar glanzend en zacht wordt. Neutrale Henna werkt ook helend bij haarverlies.

Cassia geeft geen blijvende kleur. De goudgele kleur trekt er in ongeveer 1 maand weer langzaam uit. Kan ook op donker haar worden gebruikt voor glanzend, vol en zacht haar! Op donker haar verandert de kleur niet.

 

Dit is het resultaat na de tweede behandeling

Asblond haar is veranderd in goudblond. Het haar ziet er vol en glanzend uit.

Joëlle gebruikt ook geen reguliere shampoo meer. Ze gebruikt nu Ziziphus om het haar te wassen. Ziziphus reinigt je haar op milde wijze en maakt het schoon, glanzend en dik. Ziziphus verandert je haarkleur niet. Ze schrijft ons: "Ik ben gestopt met shampoo, wat een verademing!"

 

Joëlle, super, super bedankt voor je zeer duidelijke foto's en alle moeite die je hebt genomen. Onze dank is zeer groot!