Over ons

Wij zijn Talitha en Henrie. Samen runnen wij sinds 2013 onze webshop met 100% natuurlijke verzorging voor je haar, huid en mond.

 

Wij houden heel erg van de natuur, de dieren en natuurlijk van mensen. We wandelen graag in het bos of op het strand. Wij houden van lekker eten, staan zelf ook graag in de keuken. Genieten extra als andere mensen er ook van kunnen genieten.

 

We houden veel van muziek (en zelf liedjes maken). Talitha maakt ook graag kleurmixes, shampoos en oliemixes voor onze klanten en onszelf. Heb je een vraag hieromtrent, neem gerust contact op via de pagina Klantenservice.

Dochter Louise links en Talitha rechts.

Onze haren zijn op deze foto op traditionele wijze geverfd met een mix henna-Indigo.

Louise 50% en Talitha 30% indigo in een mix met henna.

Wij hebben een voorliefde voor verzorgingsproducten die zo min mogelijk bewerkt zijn. Een goed voorbeeld daarvan zijn de 20 soorten verse en pure blad-, fruit-, plant- en wortelpoeders. Deze betrekken wij al dertien jaar van één zeer goede bio & fair trade producent India. Je kunt deze verzorgingspoeders voor je haar en huid inzetten. Verf je haar semi-permanent of permanent en verzorg je haar glanzend en sterk. Of maak je liever je eigen cleansing lotion of shampoo? De mogelijkheden zijn legio.

 

Ook voor een goede haarborstel met echt haar of een verse koudgeperste olie in Mironglas ben je bij ons aan het goede adres. Verder kun je in de shop de mondverzorging van Orawellness vinden. 

 

Mocht je een vraag hebben over een haarverfmix óf een andere vraag, neem gerust contact met ons op via het contactformulier op de pagina Klantenservice.

 

We wensen je veel winkelplezier,

 

Talitha en Henrie