Mededelingen

28 juli 2022: Blogonderhoud

 

Een aantal artikelen uit de Blog is tijdelijk niet beschikbaar wegens onderhoud.

We wensen je een fijne zomer!

10 juli 2022: Nieuwsbrief zomer 2022

 

Onze nieuwsbrief is afgelopen week via Sendinblue verzonden naar alle inschrijvingen op onze nieuwbrief. Ben je ingeschreven en heb je de nieuwsbrief toch niet ontvangen, neem dan contact met ons op via de pagina Neem contact op.

Wil je je inschrijven, dan kan dat hier:

3 juli 2022: Louland Cleansing lotions 25+ en 40+ huid

 

Zoals je wellicht weet, zijn we nogal enthousiast geworden over het reinigen van de huid met plantpoeders. We hebben twee zelfgemaakte lotions waarover we zelf zo tevreden zijn, dat we deze graag met je delen.

17 april 2022: Onze nieuwe webshop is live!

 

Welkom op onze vernieuwde webshop ! 

 

Had je al een account op de oude site?

Je kunt een nieuw account aanmaken op onze Accountpagina. We konden de oude accountgegevens helaas niet meenemen of overzetten.  

 

Had je je al ingeschreven voor onze nieuwsbrief op de oude site?

Mailchimp mag niet meer worden gebruikt door Europese bedrijven vanwege de vernieuwde AVG wet (privacy en veiligheid). Wij zijn overgestapt naar Sendinblue in Frankrijk. Alle bevestigde inschrijvingen mochten gelukkig worden verhuisd. We zullen je binnenkort weer een nieuwe nieuwsbrief sturen. Niet meer vanuit Mailchimp, maar vanuit Sendinblue.

Nieuwe webshop louland.nl 17 april april 2022

Oude webshop louland.nl van 2013 - april 2022

17 april 2022: Nieuw: Eucalyptus Globulus bladpoeder India

 

Je kunt Eucalyptus poeder toevoegen aan je Ziziphus shampoo voor een frisse en roosvrije hoofdhuid.

17 april 2022: Haar- en gezichtszeep van Rachel van Natuurlijke Haarverzorging

 

Bestel nu ook de all-round ambachtelijk gemaakte zepen van Rachel van Natuurlijke Haarverzorging. Zepen goed voor je gezicht, lichaam én haar!

 

De specifieke samenstelling zorgt voor een zachte reiniging. Alle zepen zijn handgemaakt en super voedend. Deze bevatten volledig biologische oliën en van nature aanwezige glycerine. Omdat Rachel gelooft in de kracht van de Ayurvedische kruiden heeft zij tevens in elke zeep een ander Ayurvedisch kruid verwerkt. De zepen worden onder andere gemaakt met een deel van onze Ayurvedische plantpoeders en oliën.

 

Rachel's zepen zijn biologisch afbreekbaar en vanzelfsprekend niet getest op dieren. Alle zepen zijn veganistisch behalve de kalmerende zeep. Deze is gemaakt met honing van een lokale, biologische imker.

De zepen Groei, Kalm, Voedend en Proteïne voor je haar en huid