Cassia Obovata eerste behandeling op chemisch geverfd en ontkleurd haar

Gepubliceerd op 21 januari 2015 om 14:02

Atje verft voor het eerst met de Cassia Obovata. Ze heeft haar haar in alle kleuren chemisch geverfd en is nu weer terug bij blond. Ook is het haar een aantal keren ontkleurd.

(Eigen) haarkleur: blond
Haar voor de behandeling: chemisch geverfd/gebleekt/ontkleurd
Gebruikt: Cassia Obovata ('neutrale' henna)
Hoeveelheid: 100 gram Cassia
Hoe: Cassia aangemaakt met citroensap en 4 uur laten rusten (afgedekt en op kamertemperatuur)
Hoe lang in het haar laten zitten: 4 uur


Atje schrijft ons: "Zoals beloofd nog de foto's van het verf resultaat met Cassia Obovata :) Ik ben super tevreden over de Cassia Obovata. Echt een mooie, warme, natuurlijke kleur. Er zat bij nogal kleurverschil in m'n haar en een groene gloed en die zijn nu weg na 1 x verven.

Mijn haar geschiedenis: eigenlijk alle kleuren gehad en vorig jaar henna rood, nu weer terug naar blond. Het is een aantal keer ontkleurd en geverfd met chemische haarverf. Het kleurverschil komt door de rode henna die er heel moeilijk eruit te krijgen is maar door het verven met Cassia Obovata heeft het een mooie egale warme tint. Mijn haar had de laatste keer met chemisch verven een groene gloed gekregen. Die is er nu ook uit. Mijn haar is een stuk zachter en gezonder.

Ik krijg nu een beetje uitgroei maar de rand van de uitgroei is heel zacht. Niet zo'n streep als met chemisch verven. Ik ben heel tevreden met alles. Ik zal zeker als m'n voorraad van haarzeep en Cassia op is, nieuwe kopen :) "

 

Links: voor de Cassia behandeling. Rechts: na de eerste Cassia behandeling.