Henna album

Linda verft uitgroei bij met Rajasthani Henna

Linda heeft voor het eerst met Rajasthani Henna haar uitgroei bijgewerkt. Hiervoor verfde ze altijd met onze Jemenitische Henna. Deze is momenteel niet te verkrijgen (lees hierover meer in onze nieuwsberichten 2015). Linda was benieuwd naar het effect op het haar van de Rajasthani Henna.

Lees meer »

Laura verft met Rajasthani Henna

Laura wilde voor de 3e keer haar prachtige haar verven met Henna. Ze was ook heel benieuwd naar het effect van Rajasthani Henna. Ze had 2x eerder het haar geverfd met Henna uit Jemen.

Lees meer »

Pure Henna op Grijs Haar!

We krijgen veel vragen van klanten die grijs haar hebben en willen weten of de Henna die wij verkopen, grijs haar dekt. Ook zijn ze dan nieuwsgierig naar de kleur van onze pure henna op grijs/grijswit haar.

Lees meer »

Deel 2: Linda verft haar opnieuw met Henna uit Jemen

Linda was zo blij dat ze wat meer vuur in haar licht roodblonde haar had gekregen, dat ze na 2 weken de behandeling opnieuw heeft gedaan! Ze wilde eerst geen donkerder rood, maar ze is zeer enthousiast over de kleur. En wilde het haar uiteindelijk toch nog iets donkerder hebben. 

Lees meer »

Pure Rajasthani henna op chemisch en met henna gekleurd haar

Van Mirjam kregen we deze prachtige foto's (onze dank is GROOT!) Mirjam had het haar hiervoor altijd chemisch geverfd. Omdat Mirjams haar zoals ze zelf schrijft, erg droog en brokkelig werd, had ze al besloten over te stappen op natuurlijke haarverf: de laatste keer dat ze heeft geverfd, is met henna van een bekend merk. 

Lees meer »

Eerste klant die Rajasthani Henna heeft gebruikt!

We zijn ontzettend blij met deze prachtige foto's ontvangen van Wendy, onze allereerste klant die de Rajasthani Henna uit India heeft gebruikt. Wendy: nogmaals BEDANKT! Wendy is al fan van Henna. Ze heeft haar haren al 3x geverfd met Henna van 3 bekende merken.

Lees meer »

Henna Jemen op bruin - donkerbruin haar

Laura benaderde ons omdat ze graag de Jemenitische henna wilde uitproberen. Ze had ons via Facebook gevonden. Ze heeft donkerbruin haar met hier en daar een grijze haar. Ze vroeg ons hoe lang ze de hennapasta in het haar zou laten zitten.

Lees meer »

Henna Jemen op natuurlijk geverfd haar

Marit heeft het haar voor de hennabehandeling altijd plantaardig geverfd. De gebruikte haarverf verwaste helaas altijd behoorlijk snel. Het haar zag er bijzonder droog uit. Ze wilde weten of pure henna iets voor haar zou zijn. Ze wilde een blijvende kleur die er niet snel uit zou gaan.

Lees meer »

Jemenitische Henna op chemisch bruin geverfd haar

Sanja is één van onze allereerste klanten die een keer de Jemenitische henna wilde uitproberen. Zo gezegd, zo gedaan. Ze heeft 300 gram besteld omdat het haar over haar schouders viel en ze veel haar heeft. Achteraf bleek dat ze 500 gram nodig had.

Lees meer »

Mijn eigen haar geverfd met Henna uit Jemen

Heel vroeger, toen ik nog jong was ;-) heb ik mijn haar ook geverfd met Henna uit een Oosterse winkel. In die tijd was er nog geen Body Art Quality Henna beschikbaar. Of misschien ook wel, maar wist ik dat niet. De henna was grover gemalen. Soms vond je ook zand, stukjes steen of tak in water als je je haar uitspoelde.

Lees meer »