Fotoboek

Henna album

Linda verft uitgroei bij met Rajasthani Henna

Linda heeft voor het eerst met Rajasthani Henna haar uitgroei bijgewerkt. Hiervoor verfde ze altijd met onze Jemenitische Henna. Deze is momenteel niet te verkrijgen (lees hierover meer in onze nieuwsberichten 2015). Linda was benieuwd naar het effect op het haar van de Rajasthani Henna.

Lees meer »

Pure Henna op Grijs Haar!

We krijgen veel vragen van klanten die grijs haar hebben en willen weten of de Henna die wij verkopen, grijs haar dekt. Ook zijn ze dan nieuwsgierig naar de kleur van onze pure henna op grijs/grijswit haar.

Lees meer »

Deel 2: Linda verft haar opnieuw met Henna uit Jemen

Linda was zo blij dat ze wat meer vuur in haar licht roodblonde haar had gekregen, dat ze na 2 weken de behandeling opnieuw heeft gedaan! Ze wilde eerst geen donkerder rood, maar ze is zeer enthousiast over de kleur. En wilde het haar uiteindelijk toch nog iets donkerder hebben. 

Lees meer »

Pure Rajasthani henna op chemisch en met henna gekleurd haar

Van Mirjam kregen we deze prachtige foto's (onze dank is GROOT!) Mirjam had het haar hiervoor altijd chemisch geverfd. Omdat Mirjams haar zoals ze zelf schrijft, erg droog en brokkelig werd, had ze al besloten over te stappen op natuurlijke haarverf: de laatste keer dat ze heeft geverfd, is met henna van een bekend merk. 

Lees meer »

Eerste klant die Rajasthani Henna heeft gebruikt!

We zijn ontzettend blij met deze prachtige foto's ontvangen van Wendy, onze allereerste klant die de Rajasthani Henna uit India heeft gebruikt. Wendy: nogmaals BEDANKT! Wendy is al fan van Henna. Ze heeft haar haren al 3x geverfd met Henna van 3 bekende merken.

Lees meer »

Henna Jemen op bruin - donkerbruin haar

Laura benaderde ons omdat ze graag de Jemenitische henna wilde uitproberen. Ze had ons via Facebook gevonden. Ze heeft donkerbruin haar met hier en daar een grijze haar. Ze vroeg ons hoe lang ze de hennapasta in het haar zou laten zitten.

Lees meer »

Henna Jemen op natuurlijk geverfd haar

Marit heeft het haar voor de hennabehandeling altijd plantaardig geverfd. De gebruikte haarverf verwaste helaas altijd behoorlijk snel. Het haar zag er bijzonder droog uit. Ze wilde weten of pure henna iets voor haar zou zijn. Ze wilde een blijvende kleur die er niet snel uit zou gaan.

Lees meer »

Mijn eigen haar geverfd met Henna uit Jemen

Heel vroeger, toen ik nog jong was ;-) heb ik mijn haar ook geverfd met Henna uit een Oosterse winkel. In die tijd was er nog geen Body Art Quality Henna beschikbaar. Of misschien ook wel, maar wist ik dat niet. De henna was grover gemalen. Soms vond je ook zand, stukjes steen of tak in water als je je haar uitspoelde.

Lees meer »

Henna-Indigo album

Donkerbruin haar krijgen door Henna en Indigo te mixen

We hebben een leuk contact met Kim via Facebook. Ze verft al jarenlang het haar met Marokkaanse henna. Kim wilde in haar hart eigenlijk donkerbruin haar met een mahoniegloed in de zon. We hebben haar initieel de verhouding 50% Henna, 50% Indigo geadviseerd, omdat deze mix al een behoorlijk donker resultaat kan opleveren. Het is altijd even afwachten hoe het op het haar uitpakt. Donkerder kan altijd nog!

Lees meer »

Geblondeerd haar wordt bruin met henna-indigo mix!

We vonden het fantastisch om 2 plukjes geblondeerd haar te ontvangen van een vriendin van ons die kapster is. Ze overwoog om voortaan het haar met henna en indigo te gaan verven en wilde weleens zien of de natuurlijke verf überhaupt op het chemische geverfde bijna kleurloze haar zou pakken! Ze heeft haar hele leven lang de kleur blond gehad.

Lees meer »

Mix Henna Indigo 60-40 voor egalisatie

Serena benaderde ons omdat ze heel benieuwd was naar het effect van pure henna en indigo op het haar. Ze had de foto's van onze dochter Louise gezien en hoopte dat een mix het haar wat meer zou egaliseren.

Lees meer »

Henna-Indigo-Amla album

Henna-Indigo-Amla mix op grijs-asbruin haar

Een klant van ons wilde graag haar grijze, asbruine haar kastanjebruin verven. Ze heeft zoals je ziet op de foto's hieronder, verschillende asbruine tinten en grijs haar. Ze heeft besloten het haar te verven met 60% henna, 40% indigo en amla.

Lees meer »

Amla toevoegen voor koelere bruintinten

We zijn heel erg blij met de foto's ontvangen van Barbara. Ze zocht henna en kwam bij ons terecht. Haar haar is jarenlang erg droog geweest. Ze was al overgestapt op een natuurlijke haarverf van verschillende plantenmengsels. Maar zocht een betaalbaarder alternatief. Ze wilde een tint zoals bijvoorbeeld goudbruin of asbruin.

Lees meer »

Henna & Indigo voor zwart haar album

Met Indigo je haren donkerbruin of zwart verven in twee stappen

Ilse vertelde ons dat ze graag donkerbruin of zwart haar wilde. In overleg met ons heeft ze besloten om het haar met pure indigo te verven. Bruin/zwart verven van je haar gaat in twee stappen: eerst met pure henna. Daarna pure indigo erover heen. Bruin haar kun je ook krijgen door een mix van henna-indigo, waarbij je meer Indigo dan Henna gebruikt.

Lees meer »

Chemisch zwart geverfd haar met uitgroei wordt glanzend zwart

Bianca, één van onze klanten, stuurde ons deze foto's. Ze heeft bij ons Henna en Indigo gekocht. Ze heeft 1,5 cm. uitgroei (zilvergrijs). Helemaal zwart verven van het haar gebeurt in 2 stappen. Eerst je hele haar (of alleen de uitgroei) verven met pure henna. Daarna uitspoelen, wassen en drogen. Dan Pure Indigo pasta erover heen.

Lees meer »

Cassia album

Cassia Obovata op asblond haar

Joëlle, één van onze klanten, heeft bij ons Cassia Obovata uit India gekocht en ze heeft dit haarpoeder inmiddels 2x gebruikt.Wat is Cassia Obovata? Cassia is een Ayurvedisch kruid dat je haar laat glanzen, dat droog haar herstelt en een gouden gloed geeft aan lichtblond of gebleekt haar. Zelfs grijs haar wordt weer fris goudblond.

Lees meer »

Cassia-Henna album

Amber wil warmere haarkleuren

Hier zie je Amber's haar voor de behandeling met drie kleuren. Amber wilde deze kleuren een warmere tint geven. Ze besloot de kleuren warm te verven met 90% henna en 10% cassia. Ze wilde een natuurlijk verloop met een warme Hennatint.

Lees meer »